Profil

Det handler om tillid

Som AutoMester arbejder vi for flere glade bilister. 
Du er som kunde hos os altid sikker på en professionel og ærlig rådgivning.

Vi deltager i AutoMester´s obligatoriske uddannelse, 
som gør at vi altid har frisk viden og nyeste udstyr klar. 
Vore kunders biler spænder fra de helt nye biler til veteranbiler.

Sdr. Stenderup Autoværksted A/S - Historie

I 1968 blev det tidligere snedkerværksted på Stenderupvej 167 i Sønder Stenderup omdannet til Sdr. Stenderup Autoværksted af Mekaniker Tage Frandsen, som tidligere havde haft værksted anden steds i byen. Her opbyggede Tage Frandsen autoværkstedet til et solidt attraktivt værksted, hvor ærligheden til kunderne kom i første række.

I 1988 blev Michael Frandsen, søn af Tage Frandsen, ansat i firmaet, efter 8 år hos Toyota i Kolding, hvor Michael er udlært mekaniker. Sdr. Stenderup Autoværksted investerede i plads og værktøj til opretning af biler, som blev et af mange kendetegn for værkstedets gode renommé.

I 1998 overtog Michael Frandsen Sdr. Stenderup Autoværksted, som driver autoværk-stedet videre i samme ånd som sin far. Værkstedet har ikke bare kunder fra Sønder Stenderup og opland, men kunder, der rækker langt over kommunegrænsen. Kunder som lægger vægt på at blive behandlet ærligt og anstændigt.

I 2003 blev Sdr. Stenderup Autoværksted omdannet til Aktieselskab.

I 2005 byggede Sdr. Stenderup Autoværksted A/S nyt værksted, så det i dag lever op til alle miljørigtige krav for autoværksteder og giver de bedste arbejdsforhold for personalet.

I 2008 blev Sdr. Stenderup Autoværksted A/S screenet af arbejdstilsynet, og fik en grøn smiley.

Telefon & Mail

75571123

post@ssauto.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder